سفارت عربستان در لیبی بازگشایی می‌شود-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سفارت عربستان در لیبی بازگشایی می‌شود

هیأتی از وزارت خارجه عربستان برای بررسی مقدمات مربوط به بازگشایی سفارت این کشور، به طرابلس پایتخت لیبی سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر. منابع لیبیایی گزارش دادند که هیأت سعودی به ریاست «عبدالله بن فهد الشمری»معاون مدیر اداره کل امور کشورهای عربی و آفریقایی در وزارت خارجه عربستان، وارد فرودگاه معیتیقه شد.

 

هیأت سعودی در بدو ورود به فرودگاه مورد استقبال «راشد ابو غفه» مدیر اداره امور اداری و مالی وزارت خارجه لیبی و «خلیفه القایدی» مدیر امور عربی این وزارتخانه قرار گرفت.

 

دولت وفاق ملی لیبی طی دو سال گذشته از همه کشورها خواسته است تا سفارت خود در طرابلس را با هدف حمایت از روند سیاسی در این کشور بازگشایی کنند.

 

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، بر اساس اعلام وزارت خارجه لیبی القایدی در دیدار با هیأت سعودی بر عمق روابط دوجانبه با عربستان و علاقه‌مندی دولت وفاق ملی به تقویت این روابط و تحقق منافع مشترک تأکید کرد.

 

ماه می ۲۰۱۴ عربستان سعودی سفارت و کنسولگری خود در طرابلس را تعطیل و هیأت دیپلماتیک خود را به دلیل شرایط امنیتی لیبی، از این کشور خارج کرد.

 

لیبی هم اکنون با بحران سیاسی به دلیل وجود دو دولت یکی در شرق به رهبری «فتحی باشاغا» و دیگری در طرابلس به رهبری «عبدالحمید الدبیبه» مواجه است. دولت الدبیبه از حمایت سازمان ملل متحد برخوردار است./ فارس

ارسال نظر